КРАЕН ПРОДУКТ ПО ПРОЕКТ „ДИГИТАЛЕН АНГЛИЙСКИ“

 

КРАЕН ПРОДУКТ ПО ПРОЕКТ „ДИГИТАЛЕН АНГЛИЙСКИ“

   Уважаеми ученици и учители,

   Имаме удоволствието да ви представим електронната книга "ДИГИТАЛЕН АНГЛИЙСКИ – УЧЕНЕТО НЕ СВЪРШВА В КЛАСНАТА СТАЯ ", създадена в рамките на проект по програма Еразъм+. Тази книга е изключително полезен ресурс, който описва всички дигитални инструменти, използвани за обучение на учениците и учителите, които участваха в проекта. Всеки инструмент е представен с основните си характеристики, целева група, цел на използване и дори ръководство за употреба.

   Важно е да отбележим, че тези дигитални инструменти са предназначени както за ученици, така и за учители. Те предлагат разнообразни възможности за интерактивно обучение, сътрудничество и персонализирано обучение, което ще ви помогне да постигнете по-голяма мотивация и успех в учебния процес.

   Използването на тези дигитални инструменти ви отваря вратата към нови възможности и ви подготвя за изискванията на съвременния свят. Те ще ви помогнат да развиете цифрови умения, които са от съществено значение в нашето време.

   Ние вярваме, че тази книга ще ви бъде от изключителна полза и ще ви вдъхнови да изследвате нови пътища на обучение и преподаване.

   Благодарим ви за вашата ангажираност и желание за усъвършенстване!

   С уважение,

   Екипът на проект „Дигитален английски“

 

https://issuu.com/antosilaghi76/docs/digital_english_final_product

Телефони за контакти с отговорните институции в случай на дете жертва или в риск от насилие:


- Телефон 112: Национална система 112 -  за спешни повиквания - в случаите на реална заплаха за живота, здравето, безопасността или имуществото;

- Отдел "Закрила на детето": за община Сливен - O44/62-57-25, 62-50-83; за община Котел - 0453/4-23-O9; за община Нова Загора - O457/6-21-33; за община Твърдица - 0454/4--38, 4-42

- РИО – Сливен - 044/611-020, 0879600399 - Илонка Толева


Научете още!